STN EN 10242/A1: 2002 (13 8200), Tvarovky z temperovanej liatiny s rúrkovými závitmi. Zmena A1. - Patasyová, Viera; Drang, Jozef; Janíček, Miloslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto zmena A1 STN EN 10242: 2000 je identická so zmenou EN 10242: 1994/A1: 1999 vrátane opravy AC: 1999-08 v českom jazyku