STN EN 10242/A2: 2003 (13 8200), Tvarovky z temperovanej liatiny s rúrkovými závitmi. Zmena A2. - Patasyová, Viera; Drang, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto zmena A2 STN EN 10242: 2000 je slovenskou verziou EN 10242: 1994/A2: 2003