STN EN 10284: 2002 (13 8252), Tvarovky z temperovanej liatiny s redukovanými koncami na polyetylénové (PE) potrubné systémy. - Patasyová, Viera; Drang, Jozef; Janíček, Miloslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 10284: 2000 v českom jazyku