STN EN 10284: 2002 (13 8252), Tvarovky z temperovanej liatiny s redukovanými koncami na polyetylénové (PE) potrubné systémy. - Patasyová, Viera; Drang, Jozef; Janíček, Miloslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 49 Průmyslové ocelové potrubí a potrubní součásti (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 10284: 2000 v českom jazyku
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN 10284 z novembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Viera Patasyová, Jozef Drang, Miloslav Janíček. Technická normalizační komise: TNK 49 Průmyslové ocelové potrubí a potrubní součásti
Keywords: normy