STN EN 1254-1: 2002 (13 8400), Meď a zliatiny medi. Potrubné armatúry Časť 1 Tvarovky so zakončením na tvrdé a mäkké spájkovanie k medeným rúram - Bayer, Pavol; Lakatoš, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 1254-1: 1999
Spracovateľ: Pavol Bayer, Peter Lakatoš. Technická normalizačná komisia. TNK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Keywords: normy