STN EN 1254-2: 2002 (13 8400), Meď a zliatiny medi. Potrubné armatúry Časť 2 Tvarovky s lisovaným koncom na použitie s medenými rúrami - Lakatoš, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 1254-2: 1998