STN EN 1254-3: 2002 (13 8400), Meď a zliatiny medi. Potrubné armatúry Časť 3 Tvarovky s lisovaným koncom na použitie s plastovými rúrami - Lakatoš, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 1254-3: 1998