STN EN 1254-4: 2002 (13 8400), Meď a zliatiny medi. Potrubné armatúry Časť 4 Tvarovky s lisovaným koncom na iné použitie - Lakatoš, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 1254-4: 1998