STN EN 1254-4: 2002 (13 8400), Meď a zliatiny medi. Potrubné armatúry Časť 4 Tvarovky s lisovaným koncom na iné použitie - Lakatoš, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 1254-4: 1998
Spracovateľ: Peter Lakatoš. Technická normalizačná komisia: TNK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Keywords: normy