STN EN 13136: 2002 (14 2006), Chladiace zariadenia a tepelné čerpadlá. Poistné zariadenia proti prekročeniu tlaku a im príslušné potrubia. Výpočtové postupy. - Chnapko, Rudolf; Madár, Ján; Gába, Vojtěch (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 13136: 2001 v českom jazyku