STN EN 13136: 2002 (14 2006), Chladiace zariadenia a tepelné čerpadlá. Poistné zariadenia proti prekročeniu tlaku a im príslušné potrubia. Výpočtové postupy. - Chnapko, Rudolf; Madár, Ján; Gába, Vojtěch; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 81 Chladiace zariadenia; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 112 Chladicí technika (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 13136: 2001 v českom jazyku
Spracovateľ: Rudolf Chnapko, Ján Madár, Vojtěch Gába. Technická normalizačná komisia: TNK 81 Chladiace zariadenia, TNK 112 Chladicí technika
Keywords: normy