STN EN 13136/A1: 2005 (14 2006), Chladiace zariadenia a tepelné čerpadlá. Poistné zariadenia proti prekročeniu tlaku a im príslušné potrubia. Výpočtové postupy. Zmena A1. - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2005)
Táto zmena A1 STN EN 13136: 2002 je slovenskou verziou EN 13136: 2001/A1: 2005