STN EN 12263: 2001 (14 2010), Chladiace zariadenia a tepelné čerpadlá. Bezpečnostné spínacie zariadenia na obmedzovanie tlaku. Požiadavky a skúšky. - Madár, Ján; Škamla, Ján; Gába, Vojtěch (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12263: 1998 v českom jazyku