STN EN 12263: 2001 (14 2010), Chladiace zariadenia a tepelné čerpadlá. Bezpečnostné spínacie zariadenia na obmedzovanie tlaku. Požiadavky a skúšky. - Madár, Ján; Škamla, Ján; Gába, Vojtěch; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 112 Chladicí technika (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12263: 1998 v českom jazyku
Spracovateľ: Ján Madár, Ján Škamla, Vojtěch Gába. Technická normalizační komise: TNK 112 Chladicí technika
Keywords: normy