STN ISO 5149: 2001 (14 2749), Mechanické chladiace zariadenia používané na chladenie a ohrev. Požiadavky na bezpečnosť. - Zaťko, Jozef; Madár, Ján; Gába, Vojtěch (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma obsahuje českú verziu ISO 5149: 1993