STN ISO 5149: 2001 (14 2749), Mechanické chladiace zariadenia používané na chladenie a ohrev. Požiadavky na bezpečnosť. - Zaťko, Jozef; Madár, Ján; Gába, Vojtěch; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 81 Chladiace zariadenia; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 112 Chladící technika (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma obsahuje českú verziu ISO 5149: 1993
Spracovateľ: Jozef Zaťko, Ján Madár, Vojtěch Gába. Technická normalizačná komisia: TNK 81 Chladiace zariadenia, TNK 112 Chladící technika
Norma je zrušená od 1. 1. 2021 a nahradená ISO 5149-1: 2014, ISO 5149-2: 2014, ISO 5149-3: 2014
Keywords: normy