STN EN 10223-3: 2001 (15 3160), Oceľové drôty a drôtené výrobky na ploty Časť 3 Drôtené oceľové pletivo so šesťuholníkovými okami pre priemyselné účely - Blaho, Peter; Drang, Jozef; Sulkiewiczová, Věra; Váchalová, Marie (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 10223-3: 1997 v českom jazyku