STN EN 10223-3: 2001 (15 3160), Oceľové drôty a drôtené výrobky na ploty Časť 3 Drôtené oceľové pletivo so šesťuholníkovými okami pre priemyselné účely - Blaho, Peter; Drang, Jozef; Sulkiewiczová, Věra; Váchalová, Marie; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 62 Ocel (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 10223-3: 1997 v českom jazyku
Spracovateľ: Peter Blaho, Jozef Drang, Věra Sulkiewiczová, Marie Váchalová. Technická normalizační komise: TNK 62 Ocel
Norma je nahradená normou STN EN 10223-3 z decembra 2016 v celom rozsahu
Keywords: normy