STN EN 10223-4: 2001 (15 3160), Oceľové drôty a drôtené výrobky na ploty Časť 4 Zvárané drôtené siete na ploty - Blaho, Peter; Drang, Jozef; Sulkiewiczová, Věra; Váchalová, Marie (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 10223-4: 1998