STN EN 10223-5: 2001 (15 3160), Oceľové drôty a drôtené výrobky na ploty Časť 5 Kĺbové a uzlové drôtené oceľové siete na ploty - Blaho, Peter; Drang, Jozef; Sulkiewiczová, Věra; Váchalová, Marie; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 62 Ocel (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 10223-5: 1998 v českom jazyku
Spracovateľ: Peter Blaho, Jozef Drang, Věra Sulkiewiczová, Marie Váchalová. Technická normalizační komise: TNK 62 Ocel
Keywords: normy