STN EN 13008: 2003 (16 0111), Oceľové sudy. Sudy s odnímateľným vekom s menovitým objemom od 15 l do 62 l. - Pobjecký, Ivan; Kóciová, Gabriela; Lukešová, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN 13008: 1999