STN EN 13008: 2003 (16 0111), Oceľové sudy. Sudy s odnímateľným vekom s menovitým objemom od 15 l do 62 l. - Pobjecký, Ivan; Kóciová, Gabriela; Lukešová, Jana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 90 Obaly; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 78 Obaly a balení (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN 13008: 1999
Spracovateľ: Ivan Pobjecký, Gabriela Kóciová, Jana Lukešová. Technická normalizačná komisia: TNK 90 Obaly, TNK 78 Obaly a balení
Keywords: normy