STN EN 12051: 2001 (16 5762), Stavebné kovanie. Dverové a okenné zástrčky. Požiadavky a skúšobné metódy. - Krížiková, Emília; Kostková, Viera; Koktan, Petr (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12051: 1999 v českom jazyku