STN EN 12051: 2001 (16 5762), Stavebné kovanie. Dverové a okenné zástrčky. Požiadavky a skúšobné metódy. - Krížiková, Emília; Kostková, Viera; Koktan, Petr; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 96 Otvorové výplne a ľahké obvodové plášte; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 125 Mechanické zábranné systémy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12051: 1999 v českom jazyku
Spracovateľ: Emília Krížiková, Viera Kostková, Petr Koktan. Technická normalizačná komisia: TNK 96 Otvorové výplne a ľahké obvodové plášte, TNK 125 Mechanické zábranné systémy
Keywords: normy