STN EN 1935: 2003 (16 6013), Stavebné kovanie. Jednoosové dverové a okenné závesy. Požiadavky a skúšobné metódy. - Krížiková, Emília; Hladíková, Andrea (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1935: 2002