STN EN 1935: 2003 (16 6013), Stavebné kovanie. Jednoosové dverové a okenné závesy. Požiadavky a skúšobné metódy. - Krížiková, Emília; Hladíková, Andrea; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 96 Otvorové výplne a ľahké obvodové plášte (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1935: 2002
Táto norma je preložená z nemeckého originálu
Táto norma nahrádza STN 16 6013 z októbra 2000 v celom rozsahu
Spracovateľ: Emília Krížiková, Andrea Hladíková. Technická normalizačná komisia: TNK 96 Otvorové výplne a ľahké obvodové plášte
Dátum účinnosti opravy normy: jún 2004
Keywords: normy