STN EN 1158: 2000 (16 6237), Stavebné kovanie. Zariadenia na koordináciu zatvárania dverí. Požiadavky a skúšobné metódy. - Mikolai, Imrich; Olbřímek, Juraj (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 1158: 1997