STN EN 1158: 2000 (16 6237), Stavebné kovanie. Zariadenia na koordináciu zatvárania dverí. Požiadavky a skúšobné metódy. - Mikolai, Imrich; Olbřímek, Juraj; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 16 Drevárske výrobky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 1158: 1997
Spracovateľ: Imrich Mikolai, Juraj Olbřímek. Technická normalizačná komisia: TNK 16 Drevárske výrobky
Dátum účinnosti opravy normy: január 2007
Keywords: normy