STN EN 12209: 2004 (16 6250), Stavebné kovanie. Zámky a uzávery. Mechanicky ovládané zámky, uzávery a zapadacie plechy. Požiadavky a skúšobné metódy. - Panáček, Pavol; Blahuta, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 96 Otvorové výplne a ľahké obvodové plášte (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12209: 2003
Táto norma nahrádza STN 16 5101 z 13. 2. 1985 v celom rozsahu
Spracovateľ: Pavol Panáček, Marcel Blahuta. Technická komisia: TK 96 Otvorové výplne a ľahké obvodové plášte
Dátum účinnosti opravy normy: júl 2006
Keywords: normy