STN EN 61297: 2002 (18 0040), Systémy riadenia priemyselných procesov. Triedenie adaptívnych regulátorov na účely hodnotenia. - Chovanová, Katarína; Nemčič, Rudolf; Římský, Petr; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 56 Elektrické měřicí přístroje (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 61297: 1995 v českej verzii
Spracovateľ: Katarína Chovanová, Rudolf Nemčič, Petr Římský. Technická normalizační komise: TNK 56 Elektrické měřicí přístroje
Keywords: normy