STN EN 60801-2: 1998 (18 0014), Elektromagnetická kompatibilita zariadení na meranie a riadenie priemyselných procesov Časť 2 Požiadavky pri elektrostatickom výboji - Smieško, Viktor; Kováč, Karol; Chovanová, Katarína (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto národná norma je identická s EN 60801-2: 1993