STN EN 60801-2: 1998 (18 0014), Elektromagnetická kompatibilita zariadení na meranie a riadenie priemyselných procesov Časť 2 Požiadavky pri elektrostatickom výboji - Smieško, Viktor; Kováč, Karol; Chovanová, Katarína; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 34 Elektromagnetická kompatibilita (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto národná norma je identická s EN 60801-2: 1993
Spracovateľ: Viktor Smieško, Karol Kováč, Katarína Chovanová. Technická normalizačná komisia: TNK 34 Elektromagnetická kompatibilita
Keywords: normy