STN EN 60382: 2001 (18 0113), Analógový pneumatický signál pre systémy riadenia procesov. - Nemčič, Rudolf; Chovanová, Katarína; Košťálová, Zdeňka (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 60382: 1993 v českej verzii