STN EN 60382: 2001 (18 0113), Analógový pneumatický signál pre systémy riadenia procesov. - Nemčič, Rudolf; Chovanová, Katarína; Košťálová, Zdeňka; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 56 Elektrické měřicí pŕístroje (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 60382: 1993 v českej verzii
Spracovateľ: Rudolf Nemčič, Katarína Chovanová, Zdeňka Košťálová. Technická normalizačná komisia: TNK 56 Elektrické měřicí pŕístroje
Keywords: normy