STN EN 60654-1: 2001 (18 0421), Prevádzkové podmienky pre meracie a riadiace zariadenia priemyselných procesov Časť 1 Klimatické podmienky - Nemčič, Rudolf; Chovanová, Katarína; Košťálová, Zdeňka (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 60654-1: 1993 v českej verzii