STN EN 60654-1: 2001 (18 0421), Prevádzkové podmienky pre meracie a riadiace zariadenia priemyselných procesov Časť 1 Klimatické podmienky - Nemčič, Rudolf; Chovanová, Katarína; Košťálová, Zdeňka; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 56 Elektrické měřicí přístroje (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 60654-1: 1993 v českej verzii
Táto norma nahrádza STN IEC 60654-1 z novembra 1993 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Nemčič, Katarína Chovanová, Zdeňka Košťálová. Technická normalizačná komisia: TNK 56 Elektrické měřicí přístroje
Keywords: normy