STN EN 61069-3: 2001 (18 0451), Meranie a riadenie priemyselných procesov. Hodnotenie vlastností systému s cieľom posúdiť systém Časť 3 Posudzovanie funkčnosti systému - Nemčič, Rudolf; Chovanová, Katarína; Košťálová, Zdeňka (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 61069-3: 1996 v českej verzii