STN EN 61069-3: 2001 (18 0451), Meranie a riadenie priemyselných procesov. Hodnotenie vlastností systému s cieľom posúdiť systém Časť 3 Posudzovanie funkčnosti systému - Nemčič, Rudolf; Chovanová, Katarína; Košťálová, Zdeňka; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 56 Elektrické měřicí přístroje (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 61069-3: 1996 v českej verzii
Spracovateľ: Rudolf Nemčič, Katarína Chovanová, Zdeňka Košťálová. Technická normalizačná komisia: TNK 56 Elektrické měřicí přístroje
Keywords: normy