STN EN 61069-4: 2001 (18 0451), Meranie a riadenie priemyselných procesov. Hodnotenie vlastností systému s cieľom posúdiť systém Časť 4 Posudzovanie spôsobilosti systému - Chovanová, Katarína; Nemčič, Rudolf; Košťálová, Zdeňka (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 61069-4: 1997 v českej verzii