STN EN 61069-7: 2001 (18 0451), Meranie a riadenie priemyselných procesov. Hodnotenie vlastností systému s cieľom posúdiť systém Časť 7 Posudzovanie bezpečnosti systému - Chovanová, Katarína; Nemčič, Rudolf; Košťálová, Zdeňka; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 56 Elektrické měřicí přístroje (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 61069-7: 1999 v českej verzii
Spracovateľ: Katarína Chovanová, Rudolf Nemčič, Zdeňka Košťálová. Technická normalizačná komisia: TNK 56 Elektrické měřicí přístroje
Keywords: normy