STN EN 61512-1: 2002 (18 2001), Dávkové riadenie Časť 1 Modely a terminológia - Chovanová, Katarína; Nemčič, Rudolf; Římský, Petr; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 56 Elektrické měřicí přístroje (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 61512-1: 1999 v českej verzii
Spracovateľ: Katarína Chovanová, Rudolf Nemčič, Petr Římský. Technická normalizačná komisia: TNK 56 Elektrické měřicí přístroje
Keywords: normy