STN EN 775: 1995 (18 6504), Manipulačné priemyselné roboty. Bezpečnosť. - Verčimák, Ján; Mokráňová, Silvia; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto národná norma je identická s EN 775: 1992
Spracovateľ: Ján Verčimák, Silvia Mokráňová.
Keywords: normy