STN EN ISO 11670: 2004 (19 2015), Lasery a laserové zariadenia. Skúšobné metódy parametrov zväzku laserových lúčov. Polohová stabilita zväzku lúčov (ISO 11670: 2003). - Jančúchová, Dana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 11670: 2003