STN EN ISO 11670: 2004 (19 2015), Lasery a laserové zariadenia. Skúšobné metódy parametrov zväzku laserových lúčov. Polohová stabilita zväzku lúčov (ISO 11670: 2003). - Jančúchová, Dana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 11670: 2003
Táto norma nahrádza STN EN ISO 11670 zo septembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Dana Jančúchová.
Keywords: normy