STN EN ISO 15367-1: 2004 (19 2028), Lasery a laserové zariadenia. Skúšobné metódy na určovanie tvaru čela vlny laserového zväzku Časť 1 Terminológia a základné aspekty (ISO 15367-1: 2003) - Makara, Alojz; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 15367-1: 2003
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 15367-1 z januára 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Alojz Makara.
Keywords: normy