STN EN ISO 11380: 1999 (19 5004), Optika a optické prístroje. Očná optika. Šablóny (ISO 11380: 1994). - Krivošík, Vít; Škamla, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma je identická s EN ISO 11380: 1996