STN EN ISO 12866: 2001 (19 5019), Optické prístroje. Perimetre (ISO 12866: 1999). - Patasyová, Viera; Škamla, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 12866: 1999