STN 33 2000-5-57: 2016, Elektrické inštalácie nízkeho napätia Časť 5-57 Koordinácia elektrických zariadení s cieľom ochrany, bezpečného odpojenia, spínania a ovládania - Čatloš, Marcel; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 84 Elektrické inštalácie a ochrana pred zásahom elektrickým prúdom (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma obsahuje HD 50573-5-57: 2014 v slovenskom jazyku
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN 33 2000-5-57 z februára 2015 v celom rozsahu
Spracovateľ: Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 84 Elektrické inštalácie a ochrana pred zásahom elektrickým prúdom
Norma je nahradená normou STN 33 2000-5-53 z apríla 2017 v celom rozsahu. Používať sa môže do 17. 7. 2018
Keywords: normy