STN EN 16247-2: 2016 (38 0001), Energetické audity Časť 2 Budovy - Magyar, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16247-2: 2014