STN EN 16247-3: 2016 (38 0001), Energetické audity Časť 3 Procesy - Ploszek, Artuš; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 707 Energetické manažérstvo (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16247-3: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 16247-3 z decembra 2014 v celom rozsahu
Spracovateľ: Artuš Ploszek. Technická komisia: TK 707 Energetické manažérstvo
Keywords: normy